مرور رده

چاپ افست

چاپ افست چیست؟

چاپ افست روش شیمیایی است که بر مبنای تضاد آب و چربی صورت می پذیرد. در واقع فضاهای چاپ شونده بر روی فرم پلیت دوستدار و جاذب چربی (مرکب) و قسمت های چاپ نشونده جذب کننده آب می باشند. رطوبت و در پی آن مرکب به سطح زینک می رسد. مناطق چاپ شونده مرکب را به خود گرفته و به سطح لاستیک منتقل می کند.

خدمات چاپ افست 09127386384

چرا چاپ افست چاپ غیر مستقیم محسوب می شود؟

در اثر تماس سیلندر لاستیک با سیلندر چاپ، مرکب به سطح کاغذ می رسد. بدین خاطر این نوع چاپ روش غیر مستقیم محسوب می شود. (فرم چاپ در تماس مستقیم با کاغذ نیست).

چاپ افست که به آن چاپ لیتوگرافی نیز گفته می شود، بر اساس روش چاپ همسطح بوده و امروزه پر استفاده ترین روش چاپی است و این مساله به دلیلی ویژگی های خاص این روش است که ترکیبی از استحکام و سرعت و کیفیت و صرفه جویی اقتصادی را در رابطه با بخش وسیعی از کارهای چاپی دارد.

افست در مقابل چاپ دیجیتال؛کدام گزینه بهتری است ؟

وقتی می خواهید چاپ بروشور، چاپ کاتالوگ، کتاب، خبرنامه، پوستر و سایر مطالب بازاریابی تولید کنید ، اولین قدم شما ایجاد طرح، کپی و ایجاد یک الگو است. پس از انجام این کار، بین چاپ افست و چاپ دیجیتال تصمیم بگیرید (اغلب اوقات بی اطلاع و براساس شرکت چاپی، از یک روش استفاده می کنید). در اینجا تفاوت های قابل توجه، کاربردها و مزایای چاپ افست وجود دارد:

چاپ افست چیست؟

چاپ افست که به لیتوگرافی نیز معروف است، متداول ترین روش چاپ برای پروژه های تجاری با حجم زیاد است.

در این روش از آب، جوهر، رول های لاستیکی و صفحات فلزی (یک صفحه برای هر رنگ ساخته شده است) استفاده می شود که جوهر را به رول های لاستیکی منتقل می کند. همانطور که کاغذ از طریق رول ها حرکت می کند، رنگ برای ایجاد تصویر نهایی لایه لایه به سطح مورد نظر منتقل می شود.

متریال مورد استفاده برای چاپ افست کدام است ؟

 چاپ افست به شما امکان چاپ روی چندین سطح را می دهد که می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • کاغذ
  • سهام کارت
  • پلاستیک
  • فلز

اقلام چاپی مورد چاپ برای چاپ افست کدام است ؟

هنگامی که برای تولید انبوه استفاده می شود بسیار مفید است:

  • پوسترها
  • کتاب ها
  • جلد کتاب
  • بروشورها
  • کارت بازرگانی
  • پست کننده ها
  • آگهی ها
  • خبرنامه ها
  • روزنامه ها
  • مجلات

مزایای چاپ افست چیست؟

این روش زمانی کارآمدترین است:

  • مقادیر زیادی محصول چاپی تولید می شود (بیش از 500 قطعه).
  • مطابقت دقیق رنگ لازم است.

راه اندازی و تولید چاپ افست چگونه است ؟

 به دلیل تولید هر صفحه استفاده شده در فرآیند ، تنظیم چاپ افست پرهزینه و زمان بر است. با این وجود ، پس از راه اندازی پروژه ، زمان تولید با رنگ و کیفیت چشمگیر سریع است.

معایب چاپ افست چیست؟

 در حالی که چاپ افست دارای مزایای زیادی است ، موارد زیر را باید در نظر گرفت:

  • ایجاد چاپ‌های جدید در زمان کم با چاپ افست اتفاق نمی افتند. از آنجا که صفحات باید ایجاد شوند ، یک جدول زمانی طولانی تری نیز باید در نظر گرفته شود.
  • مشاغل کم حجم در هر قطعه قیمت بالایی باید بپردازندو
  • غلط های تایپی و گرافیکی می تواند باعث از دست رفتن دسته ای و نیاز به شروع روند کار از ابتدا شود.

لیتوگرافی(چاپ افست) چیست؟

واژه لیتوگرافی از دو کلمه یونانی (لیتو) یعنی سنگ و گرافین یعنی نوشتن تشکیل شده است. این موضوع یعنی نوشتن بر روی سنگ به سال 1796 بر می گردد . زمانی که این روش به وسیله آلویس زنه فلدر در باواریا کشف شد. او بر حسب اتفاق دو اصل  عمده این روش را کشف کرد.

  1. آب و چربی با یکدیگر ترکیب نمی شوند.
  2. واکنش طبیعی ماده ای مثل سنگ در برابر آب و چربی .

لیتوگرافی ( یا چاپ سنگی ) در شکل اولیه آن به این صورت بود که طرح مورد نظر روی لوح سنگی کشیده می شد، سپس سطح سنگ با استفاده از آب و صمغ عربی شست و شو داده می شد. قبل از چاپ، سنگ را با آب مرطوب می کردند و در نتیجه قسمت های چرب شده سنگ، آب را دفع کرده سپس لوح سنگی مرکب زده می شد که این مرکب به قسمت های قابل چاپ که قبلا چرب شده بود می چسبید و قسمت های آب خورده آن مرکب را دفع کرده و سپس با قرار دادن کاغذ بر روی سنگ و وارد کردن کمی فشار تصویر مرکب خورده بر روی کاغذ منتقل می شد.

چاپ به روش لیتوگرافی در ابتدای پیدایش و مراحل اولیه، تکنیک بسیار جالبی بود و بعنوان یک روش هنری مورد استفاده طراحان قرار می گرفت. با پیشرفت لیتوگرافی تکنیک چاپ رنگی هم به وجود آمد که به آن کرمولیتوگرافی (Chromolithography) گفته می شود. در این روش برای چاپ هر رنگ یک لوح سنگی جداگانه تهیه می شد، پیشرفت های بعدی منجر به پیدایش اتولیتوگرافی  (Autolithography) شد که در این روش طراح می توانست طرح خود را مستقیما بر روی سنگ پیاده کند.

کاربرد عکاسی در لیتوگرافی چیست ؟

کاربرد عکاسی در لیتوگرافی امکان انتقال مستقیم تصویر را بدون نیاز به طراحی و یا انتقال با دست ممکن ساخت. این روش باعث شد تا لیتوگرافی در سطح وسیعی مورد استفاده قرار گیرد، چون در این صورت است که می توان متن و تصویر را بدون نیاز به طراح زبردست و با دقت بیشتری نسبت به کار با دست، تولید کرد. لوح سنگی به علت حجم زیاد آن کم کم جای خود را به صفحات نازک فلزی و قابل انعطاف داد، که بعدها در اثر پیشرفت تکنولوژی، پلیت هایی از جنس پلاستیک و کاغذ نیز عرضه شد.

چاپ لیتوگرافی مستقیم چگونه بوجود آمد؟

چاپ لیتوگرافی مستقیم چگونه بوجود آمد؟

چاپ لیتوگرافی مستقیم، یعنی چاپ مستقیم از طریق یک پلیت و بدون استفاده از لاستیک، در آغاز توسط هنرمندان برای چاپ آثاری به تعداد اندک مورد استفاده قرار می گرفت. از اوایل قرن بیستم لیتوگرافی مستقیم کم کم جای خود را به لیتوگرافی افست داد، که در آن تصویر چاپ شونده به صورت غیر مستقیم و با واسطه (لاستیک) بر روی کاغذ چاپ می شود. یعنی طرح چاپ شونده به شکل ناخوانا (معکوس) بر روی واسطه ای به نام لاستیک (افست) شده و مجددا به صورت خوانا بر روی کاغذ چاپ می شود. بنابراین در چاپ افست تصویر به شکل خوانا (مستقیم بر روی پلیت( منعکس می شود، سپس به حالت ناخوانا (معکوس) بر روی لاستیک افست شده و در نهایت به شکل خوانا بر روی کاغذ چاپ می شود. چاپ افست قبل از این که بر روی کاغذ و مقوا انجام شود به عنوان یک روش مناسب برای چاپ حلب مورد استفاده قرار می گرفت. پیشرفت های فراوانی در تکنولوژی چاپ افست صورت گرفته که این روش را به عنوان یکی از مهم ترین و پراستفاده ترین روش های چاپی مطرح کرده است.

1. پیدایش پلیت فلزی نازک (زینک) به سازندگان ماشین های چاپ این امکان را داد تا ماشین های چاپ سیلندری را که سرعت چاپ آنها دو تا سه برابر ماشین های مسطح است تولید کنند.

۲. عمر پلیت های فلزی افزایش یافت، چون دیگر نیازی به تماس مستقیم پلیت با مواد زبری مثل کاغذ و مقوا نبود . پیدایش واسطه ای به نام لاستیک سیلندر این مشکل را حل کرد.

3. استفاده از لاستیک سیلندر به عنوان واسطه بین پلیت و کاغذ امکان چاپ تصاویر بسیار ریز و دقیق را فراهم نمود، زیرا مرکب نیز با حداقل فشار ممکن بر روی کاغذ منتقل می شود.

4. ادامه پیشرفت در تکنولوژی ساخت مواد و شیمی، باعث پیشرفت های مهمی در تولید موادی مثل فیلم، پلیت، مرکب و کاغذ شد که به وسیله آن امکان چاپ افست با کیفیت بالا و سرعت زیاد فراهم آمد.

5. استفاده از روش حروفچینی نوری (Photo setting) که پیشرفت های حاصل در آن، به پیدایش ایمیج ستر یا فیلم نگار (imagesetter) شد، که امکان تولید فیلم را با عکاسی و یا لیزر فراهم می سازد که مناسب ترین روش برای تولید پلیت افست است.

تاریخچه چاپ

اختراع فن چاپ در حقیقت به قرن ها پیش از گوتنبرگ که نامش به عنوان مخترع چاپ در تاریخ به ثبت رسیده است بر می گردد. آشوریان چند هزار سال قبل از میلاد بر خشت هایی از گل رس مهر زدند. استعمال حروف قابل انتقال نیز میان سال های ۱۰۵۱ تا ۱۰۵۸ در چین آغاز شد. تقریبا ۲۰ سال پس از نخستین تلاش های گوتنبرگ در امر چاپ، این صنعت با استفاده از سطوح برجسته در ونیز – فلورانس – پاریس و لیون در حدی مختصر و محدود رواج یافت. در میانه های قرن ۱۵ انقلاب بزرگی در شرف وقوع بود و در سال ۱۴۵۲ گوتنبرگ آلمانی به ایده چاپ متحرک تحقق بخشید. ۳۰۰ سال پس از اختراع دستگاه چاپ گوتنبرگ نمایشنامه نویس آلمانی به نام آلوئیس زنه فلدر چاپ سنگی یا لیتوگرافی را در سال ۱۷۹۶ میلادی اختراع کرد

به نظر می رسد چاپ سنگی را برای نخستین بار میرزاصالح شیرازی در تبریز راه اندازی کرده باشد. میرزا که از سوی دولت ایران برای فراگیری هنرهای جدید به اروپا رفته بود در برگشت یک دستگاه چاپ سنگی با خود به تبریز آورد که آن را در سال ۱۲۵۰ قمری راه انداخت.

تاریخچه چاپ افست

تاریخچه چاپ افست

اختراع چاپ افست به دو مخترع آمریکایی به نام «ایرا» و دیگری آلمانی مقیم آمریکا به نام «گاسارهامن» نسبت می دهند. هر دو مخترع در حدود سالهای ۱۹۰۴ میلادی این ایده را که می توان با فرمهای لیتوگرافی چاپ غیر مستقیم انجام داده را بررسی و آزمایش می کردند. گفته می شود که روبل یک چاپخانه دار کوچک با تجهیزات پیش از چاپ لیتوگرافی بود. روزی به دلایلی برای چاپ اسکناس با مشکل کیفیت چاپ مواجه می شود. وی برای حل این مشکل از لاستیک نرم تری برای چاپ استفاده می کند در این میان اپراتوری هم که مسوول تغذیه کاغذهای اسکناس به درون دستگاه بود. در هر چند دور چاپ یک بار کاغذ را وارد دستگاه نمی کرد، این عمل باعث می شد که با نبودن کاغذ، ابتدا مرکب به روی لاستیک و سپس به پشت کاغذ بعدی انتقال یابد. وقتی روبل یکی از این چاپ های باطله را بررسی کرد با تعجب متوجه شد که کیفیت چاپ های باطله در پشت کار به مراتب بهتر از چاپ روی کار است. این کشف مهمی بود که سرآغاز چاپ افست شد، روبل از آن پس برای تحقیق و توسعه روش چاپی غیرمستقیم با فرمهای لیتوگرافی را رها کرد و این روش تازه را که چاپ افست نامید برای کار انتخاب کرد.

موفقیت واقعی چاپ افست زمانی به دست آمد که صفحه‌های مسی یا سطح حساس به نور به عنوان فرم اختراع شدند. تفکر تهیه فرمی که بتوان آن را روی استوانه (سیلندر) بست از رنه فلدر است.

تاریخچه چاپ افست از نگاهی دیگر

اولین ماشین چاپ افست لیتوگرافیک در حدود سال ۱۸۷۵ در کشور انگلیس ساخته شده این ماشین برای چاپ روی فلز طراحی شده بود. سیلندر افست با یک مقوای خوش پرداخت پوشیده شده بود که تصویر چایی را از سنگ لیتوگرافی به سطح فلز منتقل می کرد. در حدود ۵ سال بعد، پوشش مقوایی سیلندر افست به پلاستیک تغییر پیدا کرد و این ماده همچنان به عنوان متداول ترین ماده در صنعت چاپ افست کاربرد دارد.

اما چاپ افست امروز پس از بروز یک اشتباه در فرآیند تولید کشف شد! اولین شخصی که از ماشین چاپ افست برای چاپ روی کاغذ استفاده کرد یک آمریکایی به نام ایرا واشینگتن روبل بود. او در سال ۱۹۰۳ وقتی که روی یک ماشین لیتوگرافی کار می کرد به چاپ افست رسید. در آن زمان لیتوگرافی معمولا برای تولید مجدد طرح از طریق چاپ پلیت‌های ساخته شده از لاستیک و سنگ آهک استفاده می شد.

ایرا واشینگتن در حین کار فراموش کرد تا بین پلیت‌ها کاغذ قرار دهد و باعث شد تا تصویر به روی پلیت پلاستیکی منتقل شود. او وقتی به اشتباه خود پی برد، اصلاحاتی انجام داد و فرآیند را دومرتبه انجام داد.

روبل بعدا متوجه شد که پلیت پلاستیکی تصویری دقیق تر از سنگ آهک برجای گذاشته است. بنابراین او تصمیم گرفته تا ماشینی بسازد که از این فرآیند چاپ استفاده کند. بعد از کشف روبل، دو برادر به نام های چارلز و آلبرت هریس، صاحب شرکت چاپ خودکار هریس، تصمیم گرفتند تا یک چاپخانه راه انداخته و در طرح روبل شریک شوند. آنها به سبک ماشین چاپ روتاری یک مدل ماشین ساختند.

 اختراع این برادران مدلی است که چاپ افست مدرن امروزی به شيوه آن الگو گرفته اند، هرچند به دلیل تغییرات حاصل از فن آوری در عصر معاصر با گذشت زمان اندکی تغییر یافته است.

انواع چاپ افست از قدیم تا حال حاضر

انواع چاپ افست از قدیم تا حال حاضر

چاپ افست سنتی (بر پایه لیتوگرافی)

چاپ افست از همان فرآیندهای لیتوگرافی استفاده می کند. نوشته و تصویر با به کارگیری فنون لیتوگرافی و بر مبنای تقابل بین آب و روغن به روی کاغذ منتقل می‌شود. این فرآیند از پخش شدن مرکب جلوگیری می کند.

چاپ افست مدرن (با به کارگیری فناوری کامپیوتر به پلیت)

کامپیوتر به پلیت ((CTP فرآیندی مفید در چاپ مدرن است. در چاپ رومیزی، یک تصویر ایجاد شده و بر پلیت های چاپ بیرون داده می شود. CTP چاپی دقیق برای حصول رنگ مطلوب در صفحه کامپیوتر CMYK فراهم می‌کند. پلیت های به کار رفته در چاپ افست سریع تر بوده و بهتر از عهده کاربر می آید. به این ترتیب CTP را به فرآیند تولیدی ایده آل در چاپ انبوه تبدیل می نمایند. همچنین از طریق ثبت دقیق چاپ و تکرارپذیری image to edge به تولید محصولاتی با کیفیتی بالا کمک می کند.

انواع تجاری ماشین‌های چاپ افست

انواع تجاری ماشین‌های چاپ افست

ماشین چاپ کامل کننده : این نوع چاپگر می تواند دو طرفه چاپ کند. ماشین چاپ کامل کننده در چاپ انبوه طرح‌های پشت به پشت مثل کارت پستی، بروشور، منو و دیگر موارد مشابه انتخابی ایده آل استن.

افست ورقی : تمام ماشین های چاپ از کاغذهای رولی در چاپ استفاده نمی کنند. ماشین های افست ورقی در هر لحظه تنها یک ورق چاپ می کنند. تغذیه‌ی دانه به دانه کاغذ این اطمینان را به دست می دهد که تمامی نوشته ها و تصاویر به طور متناسب در هر صفحه جای گرفته اند. این امر در کارهای چاپی در سایزهای کوچک یا متوسط مطلوب است.

افست وب : بر خلاف افست ورقی، این نوع چاپگرها از رول‌های کاغذ استفاده می کنند و با سرعتی بالا کار چاپ را انجام می دهنده ماشین چاپ افست وب برای کارهای چاپی طولانی مدت بسیار ایده ال است. این ماشین می تواند ۱۰ تا ۲۰ هزار چاپ را انجام دهند و به این ترتیب در تولید کم هزینه مفید فایده هستند

افست وب heatst : یک ماشین چاپ افست heatset ماشینی مناسب برای چاپ براق یا کاغذهای روکش دار هستند. این افست نوعی از افست وب است که از مرکب هایی استفاده می کند که مورد پسند خشک کن هستند. در طی فرآیند خشک شدن، مرکب روی سطح تصویر چاپی باقی می ماند که منجر به تصویری براق می‌شود. این نوع چاپ برای تولید تصاویر چاپی از قبیل کاتالوک، ضميمه، و مجله در حجم بالا یا متوسط مورد پسند است

افست وب coldest : اکثر روزنامه ها از طریق ماشین چاپ افست وب coldest چاپ می شوند. این افست دارای دو روش مرکب خشک کنی است، یک روش مرکب را به توی کاغذ زیرین جذب می کند و دیگری از مرکبهای بر پایه UV استفاده می کند که بعد از چاپ از سطح کاغذ برطرف می شود. این روش چاپ می تواند تعدادی انبوه کار چایی تولید نماید

لایه به لايه : اكثر ماشین های چاپ افست دارای ۳ سليندر یا بیشتر هستند ولی چاپگرهای لایه به لایه تنها دارای دو سیلندر هستند. مشابه چاپگرهای کامل کننده این نوع ماشین می تواند دو طرف کار را در یک زمان چاپ کند. از آنجا که رول ها به عنوان رول های چاپی یکدیگر عمل می کنند، سیلندر چاپ در آنها وجود ندارد.

تنوع ماشین های چاپ افست چگونه است ؟ 

تنوع ماشین های چاپ افست چگونه است ؟ 

از ماشین های افست ورقی کوچک در ابعاد ۵۰۰ × ۳۷۵ میلی متر یا کمتر تا ماشین ورقی بزرگ تر از ۱۶۰۰ × ۱۲۰۰ میلی متر و به صورت چند رنگ.

امروزه ماشین های رول از نوع کوچک و کم عرض تا بزرگ و پهن با قطر سیلندر بسیار بزرگ به صورت ۸ رنگ و بالاتر در دسترس قرار دارند. انعطاف پذیری روش چاپ افست، امکان چاپ بسیاری از محصولات متنوع را فراهم ساخته است. ماشین های افست کوچک برای چاپ کارهایی مثل سربرگ، چاپ کارت ویزیت، انواع فرم های تجاری، دفترچه، کتابچه، انواع صورت حساب و فاکتور فروش، بسیار ایده آل است. محدوده کار این نوع ماشین ها اغلب از چاپ یک رنگ شروع شده و تا چاپ چهار رنگ ادامه پیدا می کند. در این ماشین ها امکانات اضافی برای شماره زنی، زنی نیز وجود دارد.

ماشین های افست بزرگتر معمولا با فرمت چاپی در محدوده ابعاد بزرگتر از B3 و A3 تا ز B0 و A0 قرار دارند (بر اساس اندازه های بین المللی کاغذ A وB  ) محدوده کار این ماشین ها چاپ مجلات، چاپ بروشور، کتاب، پوستر و کاتالوگ را با تیراژهای کم و متوسط در تا چاپ جعبه و کارتن گسترش پیدا می کند.

ماشین های چاپ افست رول یا وب (web) براساس نوع محصولات چاپی آن به سه گروه تقسیم می شوند؛ ماشین های افست رول کوچک، مخصوص چاپ رول های کم عرض، برای چاپ فرم های تجاری (فرم پیوسته) به صورت سیاه و سفید و رنگی که به صورت ماشین های تک رنگ یا چند رنگ عرضه می شوند. این ماشین ها در قسمت خروجی ممکن است رول به رول یا رول به ورق تحویل دهند.

ماشین های چاپ افست رول بزرگ به دو گروه اصلی تقسیم می شوند: ماشین های چاپ افست رول هیت ست (Heatset) و کلدست (Coldset).

هیت ست ماشینی است دارای خشک کن حرارتی که مرکب در آن با استفاده از گرما، بر روی کاغذ خشک می شود و کلدست یا بدون خشک کن، ماشینی است که مرکب با نفوذ به سطح کاغذ و بدون حرارت خشک می شود. معمولا از روش کلدست برای چاپ روزنامه و تولیداتی از آن قبیل – که بیشتر حالت سیاه و سفید و با یک رنگ اضافی و یا به شکل چهار رنگ چاپ می شوند، استفاده می کنند. در روش هیت ست (حرارتی) همان طور که از نامش پیداست، برای خشک کردن مرکب بر روی کاغذ از حرارت استفاده می شود و برای تولیداتی با کیفیت بالا کاربرد دارد. از این روش برای چاپ محصولات با کیفیت بالا و در تیراژ زیاد مثل مجلات پر تیراژ، چاپ کاتالوگ و بروشورهای تجاری استفاده می کنند.

تعاریف چاپ افست

افست: افست به معنای غیرمستقیم متعادل کردن است.

ترام : به نقطه های ریزی که روی فیلم ليتوگرافی یا زینک یا سطح چاپ ایجاد می شود و از تراکم یا شدت آنها سایه روشن های تصویر شکل می گیرد ترام گویند. سلفون : بر روی چاپ افست می خورد و باعث ماندگاری بیشتر چاپ می شود.

تن پلات: تصاویر بدون ترام و کاملا یکنواخت و یکدست را تن پلات گوینده

ورنی : ورنی یک آمیزه ترموست است که بر اساس رزین های پلی استر سخت ولی قابل انعطاف فرموله شده و به عنوان پوشش براق و محافظ روی چاپ استفاده می شود.

برج چاپ : واحد چاپ بخشی از دستگاه چاپ است که عمل انتقال مرکب به روی سطح چایی را انجام می دهد و به دلیل شکل ظاهری، به آن برج چاپ نیز می‌گویند.

مزایای چاپ افست

بسیاری از کسب و کارهایی که سفارش‌های چاپی انبوه دارند، بنا به دلایل بسیاری به چاپ افست تکیه دارند. در واقع، چاپ افست برای چاپ تجاری امروزه مناسب است. با وجود فن آوری موجود چاپ کامپیوتر به پلیت امروزی، می توانید در زمان خیلی کمتری کارهای چاپی خود را تحویل بگیرید. همچنین چاپ افست، تصاویری با کیفیت بالا و سازگار تولید می کند که هزینه های تولیدشان نیز اندک است. علت آن را می توان در کاربرد پلیت ها برای انتقال طرح به زیر لایه جستجو نمود.

از آنجا که تمام اجزای یک سفارش از یک پلیت برای چاپ استفاده می کنند قیمت هر تکه بسیار مقرون به صرفه خواهد بود. این نوع چاپ نسبت به چاپ دیجیتال هزینه کمتری دارد زیرا صفر تا صد سفارش شما را با به کار بردن یک منبع چاپ می نماید. در نتیجه، قیمت برای کارهای چایی بزرگ گران تمام می شود. بنابراین، تمام قطعاتی که با استفاده از ماشین های چاپ افست تولید می شوند، حتی سفارشاتی بالای هزار تا با قیمت‌های مقرون به صرفه و با کیفیتی عالی تولید می شوند.

مهمترین محصولات و کاربردهای چاپ افست چیست ؟

ار مهمترین کاربردهای چاپ افست میتوان به چاپ اقلام چاپی در تیراژ بالا اشاره کرد. از مهمترین محصولاتی که چاپ آنها با استفاده از چاپ افست انجام می شود میتوان به چاپ پوستر، چاپ بروشور، چاپ کتاب، چاپ کاتالوگ اشاره کرد.

پوسترها : این ابزارهای بزرگ بازاریابی معمولا به صورت نمایش های نقطه خريد (POP) و تبلیغات چاپی برای ترویج محصولات و خدمات به کار می روند. تقاضای زیادی برای چاپ پوسترها در حجم بالا وجود دارد و به طور معملو حداقل 1000 پوستر از طریق یک ماشین چاپ افست چاپ می شوند.

بروشورها : تقریبا تمام حرفه‌ها از شرکتهای کوچک تا بزرگ مقیاس، از بروشورها برای اطلاع رسانی راجع به شرکت محصولات یا خدمات خود استفاده می کنند. این ابزارهای چاپی تاشو که سفارش انبوهی دارند، معمولا در تیراژ بالا چاپ شده و به دست مشتریان می رسند.

کارت های پستی : هنوز هم بازاریابی مستقیم به کار می آید. به این ترتیب کارتهای پستی ابزارهای موثری برای رسیدن به بازار هدف شما می باشند. این کارت‌ها در تعداد بالا تولید شده و برای مشتریان و خریداران بالقوه‌ای فرستاده می‌شوند که در فهرست‌های پستی ثبت نام کرده‌اند. برای چاپ کارتهای پستی از چاپ افست استفاده می شود تا از عهده‌ی چاپ طرح هایی برآید که نیازمند چاپ پشت به پشت هستند.

کارت ویزیت : اگر می خواهید تا جزییات تماس خود را در اختیار شرکای کاری و مشتریان بالقوه قرار دهید، طراحی کارتهای ویزیت و چاپ آنها از طریق ماشین های چاپ افست می تواند کسب و کار شما را برای افراد مهم تبلیغ نماید. برخلاف دیگر محصولات چاپی این کارتها در سایزهای کوچک آماده می شوند تا به راحتی دست به دست شده و در جیب یا کیف دریافت کنندگان جاشوند. کارت‌های ویزیت در تیراژ 1000 تایی با استفاده از ماشین چاپ افست تولید می شوند و لوازم اقتصادی تری در ترقی شغل شما هستند.

چاپ فولدر و پوشه‌ها : این لوازم چایی که اندازه‌ای متوسط دارند برای جمع آوری اسناد یا کاغذهای کاری به منظور مقاصد ترغیبی یا شغلی به کار می روند. از طریق فرآیندهای چاپ افست، پوشه ها بی توجه به تعداد تصاویر چاپی با کیفیتی بالا تولید می شوند.

 Flyers: اکثر flyer ها به صورت پشت و رو چاپ می شوند و حاوی اطلاعاتی راجع به خدمات یا محصول هستند. این برگه ها در مکان هایی با ترافیک شلوغ عابر پیاده پخش می شوند. علاوه بر خروجی کیفیت بالا، قیمت نیز ارزان تر تمام می شود.

چه کسانی اغلب به دنبال راه اندازی چاپخانه افست هستند ؟

چاپخانه ها: از آنجا که این شرکت‌ها پاسخگوی حرفه هایی متعدد با نیازهای چایی متفاوت هستند الزام پیش روی چاپخانه های تولید کننده در تیراژ بالا این است که ماشین های چاپ افست داشته باشند. فرآیند تولید اقتصادی بوده و به علت استفاده از منابع کمتر در مقیاس بالا، هزینه ای اثربخش نه تنها برای شرکت بلکه برای مشتریان نیز دارد.

مشاغل کوچک تا بزرگ مقیاس : مشاغلی که از لوازم چاپی برای اهداف تبلیغاتی استفاده می کنند و تعداد زیادی از بازارها را پوشش می دهند، از چاپ افست سود می برند. آنها می توانند با یک بودجه پایین، در کمیت بالا و با کیفیتی عالی کارهای چاپی داشته باشند. همچنین ابزار آلات متفاوت چاپ که برای تولید از طریق ماشین های چاپ افست در دسترس قرار دارند، به این حرفه ها کمک می کند تا ابزارالاتی را انتخاب کنند که منطبق بر استراتژی‌های بازاریابی آنها باشد.

فرآیند چاپ افست (چاپ به روش افست )

[Stellar_video_player id=”2″]

ماشین چاپ افست چطور عمل می کند؟

ماشین چاپ مدرن افست با پلیت‌های فلزی، پوشش پلاستیکی، سیلندرهای افست و پلیت و غلتک‌های مرکبی تجهیز شده است. این ماشین چطور کار می کند؟ مرکب از غلتک‌های مرکبی به پلیت فلزی و از آنجا روی پلیت پلاستیکی منتقل می شود. سپس تصویر پلیت پلاستیکی مستقیما روی کاغذ با فشار چاپ می شود وقتی تصویر چاپ شده از ماشین چاپ خارج می شود وارد یک گرمخانه می شود تا خشک گردد. بعد از اینکه تصویر از گرم‌خانه خارج شد، غلتک‌های سرد آن را می فشارند تا از لکه شدن مرکب جلوگیری کنند. گنجایش یک ماشین معمولی چاپ افست می تواند تا ۲۰۰۰ پوند کاغذ باشد همچنین این ماشین ها می توانند با سرعتی بالا تعداد زیادی چاپ انجام دهند. هر دوی این موارد چاپ افست را راه حلی ارزشمند برای چاپ در مقیاس انبوه می‌نمایند.

دستگاه چاپ افست

در این نوع ماشین خواص آب و چربی جهت جذب رطوبت (دفع مرکب) و جذب مرکب (دفع رطوبت) توسط سیستم های طراحی شده می توان طرح اولیه جهت انتقال به انتقال دهنده (لاستیک بلانکت) آماده کرده و بعد تحت فشار آن را بر روی حلب، کاغذ، سلفون یا سطوح دیگر نقش داد.

لاستیک بلانکت بسته به نوع کاربردش متفاوت است. به طور مثال نوع بلانکت آکرومارین در صنعت چاپ فلز استفاده می شود. لاستیک های بلانکت با حساسیت بالا و لایه های متفاوت که هر کدام نقش مهمی در یک بلانکت دارند طراحی شده اند. از مشخصه بارز در تولید لاستیک بلانکت مقاومت و یا کشش در برابر فشار است.

واحد چاپ افست

برای اینکه فرآیند چاپ انجام شود، ابتدا طرح توسط طراح ارائه می شود که طرح های ارائه شده به دو صورت هستند:

  • طرح مصنوعی (طرح هایی که به صورت نقاشی شده هستند)
  • طرح طبیعی (طرح هایی که زمینه آنها عکس هستند).

بعد از مشخص شدن طرح، تبدیل به لوح فشرده شده که این لوح فشرده به لیتوگرافی ارسال می شود، در لیتوگرافی تجزیه رنگ بر روی طرح انجام می گیرد. تجزیه رنگ به صورت تک رنگ است.

رنگ شناسی و ترکیب رنگ ها از عوامل مهمی هستند که در چاپ تاثیر گذارند. رنگ های اصلی به چهار دسته تقسیم می شوند که از ترکیب رنگ های اصلی رنگ های بسیاری به دست می آید.

 آبی Cayan ) C )- قرمز Magente ) M ) – زرد Yellow ) Y ) – مشکی Black( K )

از چهار رنگ اصلی اشاره شده سه رنگ اصلی دیگر تهیه می شود که در بعضی از چاب‌ها مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ مشکی فقط برای سایه روشن و نوشتار طرح استفاده می شود. در صورت نیاز اگر طرح بیش از چهاررنگ باشد به صورت پنتون(Pantone) می آید و دوباره تمامی این رنگ ها روی زمینه سفید کار می شوند. بعد از تجزیه رنگ فیلم آماده می شود البته باید ذکر شود که در دستگاههای پیشرفته پلیت ستر CTP نیازی به فیلم نیست.

زینک های چاپ افست با لایه حساس به نور پوشش داده شده اند لایه حساس قسمت های بدون تصویر زینک در موقع نوردهی در دستگاه قید کپی خاصیت خود را از دست می دهند که در موقع ظهور شسته و پاک می شوند، زینک های مصرفی در صنعت چاپ دو نوع هستند :

١- زینکهای حرارتی ۲- زینکهای تیراژی

که بیشترین مصرف در صنایع فلزی استفاده از زینک‎‌های حرارتی است. این زینکها توسط ماده زینک سوز سوزانده می شود تا مقاومت بیشتری جهت استفاده طولانی داشته باشد. از زینک‌های تیراژی برای مصارفی که تعداد تیراژ تولیدی کمتری دارند استفاده می‌شود.

سیستم فیلم

در دستگاه های قید کپی به روی زینک فیلم کشیده می شود. زینک توسط لامپ های اشعه ماوراء بنفش حساس می شود و توسط ماده ظهور به صورت نقاط روشن و تاریک و سایه روشن ظاهر می شود. وقتی نور اشعه ماوراء بنفش به فیلم برخورد می نماید بازتاب نور از نقاط تاریک باعث صیقلی شدن سطح فیلم می شود و عبور نور از فیلم (نقاط روشن) باعث نفوذ پذیری آب بر روی فیلم می شود. پس از آماده شدن فیلم تجزیه رنگ در لیتوگرافی انجام می گیرد.

تصاویر چاپی به ۲ گروه تقسیم می شوند:

  • تن پلات
  • ترام

در واقع ترام در مراحل مختلف کار دارای جلوه‌های متفاوتی است. ترام انواع مختلفی داشته (نوع F – فانتزی – نقطه ای – بیضی – مربع) و طراح نسبت به وضوح، تصویر ترام را مشخص می کند.

برحسب ترام‌ها و تن پلات‌ها از تصویر واضح فیلم تهیه می شود.

در واقع کیفیت چاپ و نزدیکی آن به اصل، جدای از عوامل دیگر به انتخاب مناسب ترین ترام و انتقال درست مرکب بستگی دارد. پس از این مراحل زینک آماده بستن به دستگاه می شود.

زینک مورد نظر ابتدا توسط سیستم رطوبت رسان (سیستم دمپینگ) آغشته به آب می شود که در نتیجه نقاطی که حامل تصویر است آب را دفع می کند و بقیه نقاط لایه نازکی از آب را می گیرد. سپس با انتقال مرکب برروی زینک فقط مناطق آماده شده برای انتقال تصویر مرکب را جذب می کند که در نتیجه زینک آماده برای چاپ است.در این فرآیند جذب و دفع آب و مرکب، تصاویری به صورت نقطه (ترام) و نقاطی به صورت یکنواخت (تن پلات) مرکب گرفته و بعد توسط فشاری خاص به لاستیک بلانکت انتقال داده می شود. سپس طرح انتقال داده شده توسط فشاری استاندارد به روی سطح (فلز – کاغذ و …) نقش می بندد، این فرآیند می تواند چندین بار با رنگ های مختلف انجام پذیرد و در نهایت تصویر مورد دلخواه نقش بسته و آماده شود

پس از اتمام مراحل چاپ بر روی ورق های چاپ شده ورنی زده می شود.

انواع رنگدانه های گوناگون افست

Letterset: این نوع مرکب افست خشک نامیده می شود، زیرا در فرآیند چاپ از آب استفاده نمی گردد. این نوع مرکب ها معمولا برای چاپ حروفی (چاپ سربی) استفاده می شوند. مرکب‌ها قبل از فشرده شدن به روی زیرلایه ها از یک پلیت چاپی به یک لایه افست منتقل می شوند. نبود آب هنگام چاپ روی کاغذ منجر به انواع نامحدودی از مرکب‌ها میشود.

بدون آب : این رنگدانه ها برای استفاده در لیتوگرافی بدون آب طراحی شده اند. لیتوگرافی بدون آب یک روش چاپ افست است که از مخلوط‌های سیلیکونی برای ممانعت از ورود مرکب به بخش‌های بدون تصویر پلیت می‌شود. چاپ بدون آب به علت انتقال مرکب به بخشهای بی تصویر پلیت، مستعد رنگ مایه است و به سبب افزایش دمای مرکب رخ می دهد. بنابراین، مرکب‌های بدون آب به کاهش رنگ مایه کمک می کند، زیرا در برابر تغییرات دمایی در طی فرآیندهای چاپ مقاوم هستند.

تعادل آب مرکب : تعادل بین آب و مرکب و تناسب آنها نسبت به هم مسئله ای حائز اهمیت در طی چاپ افست است. اگر آب و مرکب به درستی ترکیب نشوند، مرکب روی زیرلایه خشک نمی شود و سبب می شود تا محصول معیوب برای ارسال مناسب نباشد.

چاپ افست دیجیتال چیست؟

 چاپ افست دیجیتال در تعریف کلیت دارد، اما در اصل یک فرآیند چاپ است که در آن تمام اسناد الکترونیکی از ایستگاههای کاری به صورت دیجیتالی مستقیما به ماشین چاپ فرستاده می شوند. بر خلاف چاپ افست سنتی، در این روش خروجی فیلم، مونتاژ فیلم و پردازش پلیت بخشی از جریان کار نیست و هزینه های این اقلام از کل هزینه ها کسر می شود

مزایای چاپ افست دیجیتال

 اثر بخشی هزینه : هزینه های مواد و کارگر در هر دو مرحله پیش از چاپ و چاپ حذف می شوند. نمونه های چاپی دقیق هر ورقی که از دستگاه چاپ خارج می شود دقیقا همان چیزی است که باید چاپ می شد.

عملیات سریع : مراحل کمتر در جریان کار و نمونه های چاپی دقیق فرآیند چاپ را تسریع می بخشند

چاپ بر طبق تقاضا : دیگر نیازی نیست بروشورهای جزوه ها یا اطلاعات انبار شوند. می توان بدون نیاز به انبار کردن یا بازیافت مواد کهنه آنچه را که بدان نیاز است، چاپ نمود.

شخصی سازی : افزودن المان های شخصی سازی شده به طرح ها سبب افزایش به خاطر سپاری در خوانندگان می شود.

چاپ افست روی فلز چیست ؟

آنچه که از چاپ افست به ذهن می آید، چاپ روی کاغذ و مقوا است. اما با این سیستم چاپ که یکی از با کیفیت ترین سیستم های چاپ محسوب می شود، می توان روی جنس های متنوع دیگری غیر از کاغذ و مقوا نیز چاپ کرد. از جمله این مواد می توان از فلز نام برد یعنی آنچه که شما در قوطی های رب گوجه فرنگی، تن ماهی، آب میوه های مختلف، بسته بندی رنگ های قوطی و میبینید معمولا با این شیوه چاپ شده است.

مراحل انجام چاپ افست روی فلز چگونه است ؟

مراحل انجام کار در چاپ افست روی فلز تا حدود زیادی شبیه به چاپ افست روی کاغذ است. در اینجا به چند تفاوت اساسی اشاره می شود. در این شیوه چاپ، معمولا در کارهایی که به شکل تن پلات است یا طرح به گونه ای است که ظرافت خاصی در آن بکار نرفته است، از زینک های مسی که مقاومت بیشتری دارند و امکان چاپ در تیراژهای بالاتری را میسر می سازند استفاده می شود. اما در کارهای ظریف از همان زینکهای آلومینیومی استفاده می شود که حتما بایستی سوزانده شوند. قبل از اینکه عملیات چاپ روی فلز انجام شود ورقه های فلز را، که اغلب به شکل قوطی های مواد خوراکی در خواهند آمد، با پوششی از لاک، اندود کرده و سپس برای چاپ ارسال می کنند. در روی ورقه های فلز که ضخامتی حدود 0/18 تا 0/3 میلی متر دارند، بسته به نوع کار، ممكن است ابتدا به عنوان آماده سازی چاپ، یک رنگ سفید چاپ شود.

 این رنگ سفید باز هم بسته به نوع سفارش ممکن است مرکب چاپ باشد یا لاک سفید و حتی ممکن است نیاز به دو بار چاپ، در زیر کار باشد تا سطح فلز کاملا پوشیده شده و رنگهای چاپ به خوبی بر روی آن نمود پیدا کنند.

به دلايل مختلف از جمله جنس فلز، نوع مرکب های استفاده شده و فشاری که سیلندر لاستیک بر سطح فلز وارد میکند، معمولا رنگ های تن پلات را از ترام جدا می کنند تا کیفیت کار در هر دو (ترام و تن پلات ) قابل کنترل باشد. پس از چاپ، عملیات ورنی روی فلز انجام می شود و به دنبال آن ورقه های فلز در یک خط بطور جداگانه به روی قفسه های مختلف قرار گرفته و به شکل ردیفی وارد کوره خشک کن می شوند که بطور معمول ۱۵ متر طول دارد. در انتها، ورقه های فلزی چاپ شده روی هم قرار گرفته و جهت برش و تبدیل به قوطی به کارگاه قوطی سازی می روند.

فضای کار در محيط چاپخونه افست روی فلز به دلیل وجود کوره های خشک کن و ورقه های فلز، بسیار گرم و پر سروصداست. کوره های خشک کن دارای سیستم خنک کننده هستند، بطوریکه بعد از حرارت دادن به ورقه های فلزی چاپ شده و قبل از آنکه ورقه ها در طرف دیگر کوره روی هم قرار گیرند، كليه ورقه ها در مسیر خود خنک می شوند تا در انتها به یکدیگر نچسبند. سیستم خنک کننده از یک طرف هوا را به روی قطار ورقه های فلز فرستاده و از طرف دیگر هوا مکیده شده و به بیرون هدایت می شود. در نوبت چاپ و قبل از چاپ رنگ دیگر، ورقه های فلز بایستی از کوره خشک کن رد شوند.

بسته به نوع محصولاتی که در قوطی های فلزی قرار میگیرند بایستی از پوشش های مختلفی برای داخل قوطی استفاده کرد. در هر حال پوشش یا لاکی که برای محافظت از مواد داخلی قوطی بکار می رود در حرارت های بالا بر روی سطح فلز قرار میگیرد. به همین خاطر در مرحله اول و قبل از انجام هر گونه چاپی بایستی وضعیت پوشش داخلی مشخص گردد. به دلیل آب شدن رنگهای چاپ در کوره ای که جهت پوشش دادن به فلز بکار می رود، نمی توان فلز را پس از چاپ، پوشش داد و این کار حتما بایستی قبل از چاپ انجام شود.

با استفاده از چاپ افست روی فلز روی چه متریال هایی امکان چاپ وجود دارد ؟

  • فلز به شکل ورق
  • ورق
  • چاپ جعبه محصولات مختلف همچون، شیرینی، اسپری، رب گوجه، شير خشک، چای، گز، کرمها و …

در طراحی برای چاپ افست روی فلز  چه مواردی را باید رعایت کرد ؟

در سیستم‌های چاپ، هر چه جنس مواد چاپ شونده لغزنده تر باشد کنترل رجیستر شدن رنگها سخت تر است. در این شیوه چاپ نیز این مشکل وجود دارد. بنابراین طراحان بایستی دقت مضاعفی داشته باشند. در این شیوه چاپ بهتر است که ترامها از تن پلات جدا شود. بدین معنی که اگر رنگ مشکی هم بصورت تن پلات (solid) در طرح وجود دارد و هم بصورت ترام، بهتر است که برای رنگ مشکی تن پلات زینک جداگانه تهیه شود.

همچنین برای رنگهای دیگر نیز که هم به صورت تن پلات آمده اند و هم ترام، بایستی به همان شکل گفته شده برای رنگ مشکی عمل کرد. از تکنیک Overprint و Trapping در هر موردی که امکان استفاده وجود باید دارد استفاده کرد. مثلا در یک طرح نوشته ها به رنگ آبی تن پلات آمده است و زیر آن رنگ زرد است، در این مورد بهتر است برای جلوگیری از سفیدک از Trapping استفاده کنید.

کدام روش چاپی در کنار چاپ افست بیشترین بازدهی را دارد ؟

دانستن تفاوت بین چاپ سیلک و چاپ تصعیدی و افست و چاپ دیجیتال به شما کمک می کند هنگام گرفتن طرح خود برای چاپ از اشتباهات پرهزینه و سفارشات مجدد جلوگیری کنید.

اجازه ندهید انتخاب اشتباه روش چاپ، محصول نهایی شما را بی کیفیت نشان دهد، بودجه شما را خراب کند یا کیفیت پروژه شما را کاهش دهد. از دانش خود در مورد چهار روش چاپ اصلی برای تصمیم گیری آگاهانه و دستیابی به بهترین نتایج ممکن استفاده کنید.

بهترین چاپخانه چاپ افست کجاست ؟


1. چاپ و بسته بندی آپامه

چاپ و بسته بندی آپامه

مجموعه آپامه یکی از بهترین مراکز چاپ و بسته بندی در سطح کشور به شمار می رود. این مجموعه متشکل از تیم متخصص در زمینه چاپ جعبه، چاپ کارتن، کارتن سازی، بسته بندی، چاپ لیبل، تولید و چاپ هارد باکس، چاپ کاتالوگ، بند ساک دستی، چاپ ساک دستی کاغذی، تولید جعبه لاکچری، چاپ کالیته و آلبوم محصولات، چاپ هولوگرام، هدایای تبلیغاتی، چاپ لیوان کاغذی، چاپ جعبه شیرینی، چاپ جعبه فست فود، تولید و چاپ کارت ویزیت لاکچری، چاپ ست اداری، تولید و برش فوم داخل جعبه می باشد. این مجموعه دارای بخش های تخصصی در زمینه تولید و چاپ انواع اقلام چاپی می باشد. برای آشنایی بیشتر با این مجموعه می توانید با شماره 09127386384 در تماس باشید.

آدرس : میدان بهارستان . خیابان جمهوری . کوچه مراغه ای . ساختمان خلیج فارس ( لطفا قبل از مراجعه حضوری حتما هماهنگی صورت گیرد)

شماره تلفن: 02136616048

شماره موبایل : 09127386384


 

چاپ متالایز چیست و چه کابردی دارد ؟

چاپ متالایز اغلب برای بسته بندی خصوصا چاپ جعبه و چاپ کاتالوگ و از انواع چاپ به شمار می آید. چاپ متالایز کیفیت بالایی برای چاپ بسته بندی دارد و برای براق شدن بیشتر به کار می رود. قیمت چاپ متالایز بسیار گران است و اغلب برای بسته بندی های لوکس…

۱۰ لوازم مورد نیاز در غرفه نمایشگاهی {قیمت آپدیت ۱۴۰۲}

خرید لوازم مورد نیاز در غرفه نمایشگاهی مهمترین دغدغه افراد، شرکت ها برای حضور در نمایشگاه ها به شمار می آید. استفاده از انواع هدایای تبلیغاتی، تولید غرفه نمایشگاهی، استفاده از بسته بندی های آماده مثل ساک دستی آماده، جعبه آماده، گردن آویز…

چشم انداز صنعت چاپ و بسته بندی تا سال ۲۰۲۵

پیش بینی ها حاکی از آن است که بازار صنعت بسته بندی پس از ۵ ،سال با رشد سالانه 7/61 درصدی به ارزش ۵۰۷/۱۰ میلیارد دلار خواهد رسید پیشرفت های فناوری در کنار تقاضا برای بسته بندی های خلاقانه و افزایش آگاهی از برندها که باعث ایجاد رقابت سنگین در…

آیا چاپ افست مرده است!؟

چاپ افست در طول قرن بیستم فرایند غالب چاپ در جهان بود و هنوز هم در قرن ۲۱ به دیگر فرایندهای چاپی چندان امکان اظهار وجود نداده است. سازندگان ماشین آلات چاپ افست می گویند این ماشین های چاپ هنوز ابزاری ضروری برای شرکت ها هستند و کماکان کسب و…

چاپ فلزات چگونه انجام می شود ؟

چاپ فلزات در کنار چاپ کتاب، بسته بندی یکی از معدود حوزه های چاپی است که پر رونق است. در میان نگرانی‌های گسترده‌تر در مورد تأثیرات زیست‌محیطی کلی بسته‌بندی، به‌ویژه با پیچیده‌تر شدن آن، درخواست‌ها برای مدیریت بهتر زباله، به‌ویژه پلاستیک‌ها و…

۱۰ تا بهترین نمایشگاه چاپ، بسته بندی و کاغذ و هدایای تبلیغاتی در ایران

بهترین نمایشگاه چاپ، بسته بندی و کاغذ و هدایای تبلیغاتی در ایران و شناخت آن میتواند به کسب و کارها، دانشجویان، علاقمندان به حوزه چاپ، بسته بندی، کاغذ، مقوا، مرکب و هدایای تبلیغاتی و صنایع وابسته کمک کند تا از جدیدترین تکنولوژی های فعال در…

خرید شاپینگ بگ آماده از کجا؟

خرید شاپینگ بگ در تعداد کم می تواند از جمله بسته بندی و در کنار بسته بندی های آماده مثل جعبه آماده، ساک دستی آماده، پاکت آماده، چاپ روبان، کاغذ پوستی آماده، کاغذ کرافت آماده، پاکت پنجره ای، برای بیزنس ها و کسب و کارهای آنلاین و آفلاین، فروش…

چاپ در تیراژ پایین با چاپ افست رول!؟

وقتی از چاپ Short Run صحبت می کنیم یعنی که چاپ در تیراژ پایین مقرون به صرفه است، زیرا این گونه ماشین چاپ این قابلیت را دارند که به سرعت و با ضایعات کم، از سفارشی به سفارش دیگر تغییر کنند. به عنوان مثال اگر در یک تیراژ ۱۰۰۰ نسخه ای شاهد به…

چاپ ریسو چیست و چه مزایای دارد ؟

چاپ ریسو یا ریسو گراف (Risograph) در حقیقت نام نوعی از چاپ نیست بلكه نامی تجاری است كه یك شركت ژاپنی بر روی محصول جدید خود كه نوعی چاپ تلفیقی را ارائه می كرد گذاشت اما این نام تجاری مانند بسیاری از نام های تجاری در ایران كه به صورت اسم عام…

مهمترین تغییرات مرکب، ورنی، چسب و مواد مصرفی در بسته بندی مواد غذایی در سال ۲۰۲۲

مرکب، ورنی، چسب و مواد مصرفی در بسته بندی مواد غذایی از ملاحظات خاصی برخوردارند. شرکت مرکب سازی سان کمیکال که طیف متنوعی از انواع مرکب و وارنیش و افزودنی ها را تولید می کند، جزوه ای در باره مرکب و ورنیهای چاپ افست و ویژگیهای مرکب های قابل…